Noslēdzies konkurss “Mans skolotājs”

Mans skolotājs… Cik daudz ir pateikts ar šiem vārdiem… Daudz vairāk nekā mēs spējām iedomāties, izsludinot septembra sākumā stāstu konkursu ar šādu nosaukumu. Un tā, piektdien, 2. oktobrī, saņēmām pēdējos konkursa darbus. Kopumā tika iesūtīti 15 darbi. Paldies visiem, kuri atsaucās mūsu aicinājumam un iesūtīja savus stāstus! Un paldies skolotājiem, kuri iedvesmoja jūs! Mēneša laikā saņēmām garus, izvērstus stāstus un īsas vēstules, ar fotogrāfijām un bez tām, no bērniem un pieaugušajiem, par skolas pedagogiem un… Neatklāsim visus noslēpumus uzreiz. Par to visu varēsiet lasīt laikrakstā “Ezerzeme”. Šodien, kā solījām, nosauksim uzvarētāju vārdus katrā vecuma grupā.

Tātad, jaunākā skolas vecuma bērnu vidū (7 - 12 gadi) par uzvarētāju kļuva autore Lija Ignatjeva (8 gadi, “Varavīksnes” vidusskolas 3. klase). Vidējā skolas vecuma (13 - 16 gadi) autoru vidū visatklātākais un sirsnīgākais mums šķita Dainas Solimas (13 gadi, Šķeltovas pamatskolas 8. klase) stāsts. Bet pieaugušo vidū nepārspēta palika krāslaviete Svetlana Rukmane. Apsveicam!
Un vēl… mēs nevar nepieminēt vēl kādu autoru. Tā ir Agnese Lutinska, Asūnes pamatskolas 3. klases skolniece. Viņa bija pirmā, kura burtiski dažas dienas pēc konkursa izsludināšanas atsaucās un iesūtīja savu darbu. Turklāt savu stāstu viņa atsūtīja rakstītu rokrakstā pa pastu, ar ielīmētām fotogrāfijām. Tas mūsu elektroniskajā gadsimtā ir divtik patīkami un vērtīgi. Paldies Tev, Agnese! Redakcijas kolektīvs ir nolēmis tev sarūpēt atsevišķu balvu.
Gaidām redakcijā visus, visus autorus: uzvarētājiem pasniegsim nopelnītās balvas, bet pārējie saņems nelielus suvenīrus par mūsu sadarbību, cerot, ka tā turpināsies.
Mūsu adrese ir tā pati - Lāč- plēša ielā 20, Krāslavā. Mēs strādājam katru darba dienu no plkst. 8 līdz 17.
Nepalaidiet garām iespēju izlasīt konkursa stāstus “Ezerzemes” lappusēs.


Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 76 (06.10.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.