Krimināls, notikumi

Laika periodā no 02.10.2015 līdz 09.10.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 49 notikumi.

Būtiskākie:
Naktī uz 3. oktobri Krāslavā, Rīgas ielā 108, tika sabojāta pagalmā stāvošā automašīna AUDI 100 - bojāta transportlīdzekļa virsbūve, vadītāja durvju rokturis un slēdzene. Apmērām tajā pašā laika periodā Rīgas ielā 112 automašīnai Chrysler Grand Vojager tika nozagti atpakaļskata spoguļi. Par minētiem faktiem tika uzsākti kriminālprocesi, notiek vainīgās personas noskaidrošana.
6. oktobrī Skaistas pagasta Veceļos saimniece konstatēja, ka no lauka pazuda elektriskais gans.
8. oktobrī Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka Izvaltas pagasta Mazajos Pokuļos no glabātuves tika nozagts koksnes šķeldotājs “FARMI”.
8. oktobrī Andzeļos alkohola koplietošanas laikā starp diviem vīriešiem izcēlās strīds, kura gaitā 1968.g. dzimušais P. dabūja dažus sitienus galvas apvidū un pēc kāda laika mira. Vainīgais,1963.g. dzimušais S., agrāk bija sodīt par miesas bojājumu nodarīšanu, tika aizturēts. Notiek izmeklēšana.
17. septembrī bija uzsākts kriminālprocess par Latvijas un Polijas Republikas karogu zādzību no Poļu pamatskolas pagalma. Vēlāk karogi tika atrasti miskastē. Veicot operatīvi- meklēšanas pasākumus izdevās noskaidrot vainīgās personas- divi vietējie jaunieši.
Arvien biežāk mūsu novados parādās bēgļi. Policija lūdz būt uzmanīgiem un par visām aizdomīgām personām, automašīnām (visbiežāk tās ir ar Lietuvas un Polijas valsts reģistrācijas numuriem) ziņot pa telefonu 110 vai tuvākajā policijas vai robežsardzes nodaļā.



Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 78 (13.10.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.