“Olimpiskā diena 2015” Krāslavas pamatskolā

img

25. septembrī Krāslavas pamatskolā tika organizēta “Olimpiskā diena 2015”, kuras programmā tika iesaistīti visi 1.-9. klašu skolēni, skolotāji, skolas administrācija un skolas darbinieki. Šogad Latvijas Olimpiskā diena tika rīkota par godu Starptautiskās Olimpiskās komitejas dibināšanai ar devīzi Latvijā “Nebrīnies. Piedalies!” un tā bija veltīta Olimpiskā sporta veida – basketbola popularizēšanai.

“Olimpiskās dienas 2015” atklāšanā ar apsveikuma uzrunu mūsu skolēnus pagodināja Krāslavas izglītības un kultūras nodaļas vadītājas vietniece S. Petroviča, sporta skolas direktors V. Beinarovičs un Krāslavas pamatskolas direktore V. Konceviča. Svinīgā ceremonijā tika pacelts Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) karogs un atskaņota LOK himna. Skolas priekšā pacelt LOK karogu tika aicināti mūsu skolas labākie vieglatlēti, godalgoto vietu ieguvēji Latvijas čempionātos U 16 vecuma grupā zēniem R. Seļanins un A. Šarkovičs.
Visi dalībnieki piedalījās kopējā rīta vingrošanā, kura vienlaicīgi norisinājās visās Latvijas “Olimpiskās dienas 2015” norises vietās. Rīta rosmes mērķis ir dalībniekus pamodināt un sagatavot turpmākās dienas aktivitātēm, kā arī atgādināt par pareizi veiktu rīta vingrošanu kā ļoti svarīgu ikdienas sastāvdaļu.


N. Raudive
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 78 (13.10.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.