Krāslavietēm pašām savs māmiņu klubs

img

15. oktobrī no plkst. 17:00 līdz 19:00 jaunizveidotā domubiedru grupa “Krāslavas māmiņu klubs” piedāvā iespēju piedalīties seminārā “Viss par un ap slingiem”, kuru vadīs Dana Lahtionova. Tikšanās notiks draudzīgā atmosfērā ar tēju un našķiem Ģimenes atbalsta centra “Atvērtība” telpās (“Mūsmāju” ēkā, Krāslavā, Pils ielā 5).
Dana: “Es izvēlējos bērna nēsāšanu slingā, jo tas bija ērti un šķita tik dabiski. Slinga izmantošana atvieglo ikdienas dzīvi ar mazuli un atbrīvo mammas rokas. Esmu izmantojusi gan slingu ar riņķiem, gan slingu šalli. Savus trīs bērnus esmu nēsājusi slingā, un vēlos ar jums dalīties savā pieredzē, kā arī parādīt kā var izmantot slingu.”

“Krāslavas māmiņu klubs” ir bezpeļņas domubiedru grupa, izveidota www.facebook.com, kas vēlas pulcēt vienuviet Krāslavas un pilsētas novada grūtnieces un jaunās māmiņas. Grupa piedāvā iespēju piedalīties diskusijās un kontaktēties savā starpā (online), tādējādi paplašinot paziņu loku, kā arī apmeklēt tematiskos tējas vakarus jeb seminārus par grūtniecēm un jaunajām māmiņām interesējošiem tematiem.
Ziedojums “Krāslavas Māmiņu kluba” atbalstam par semināru “Viss par un ap slingiem” - 3 euro.
Domubiedru grupa piedāvā iespēju pašām dalībniecēm veidot Pērk / Pārdod / Maina sadaļu, uzdot diskusiju jautājumus, kā arī iegūt papildus informāciju par dūlām, dzemdībām, zīdaiņu barošanu, bērnu pasākumiem u.t.t. Meklējiet mūs www.facebook.com – Krāslavas māmiņu klubs.


Domubiedru grupa “Krāslavas māmiņu klubs”
Foto no manislingi.lv
Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 78 (13.10.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.