“Sadarbība kā ilgtspējīgas izaugsmes pamats”

13. oktobrī Izvaltā, turpinot jau par tradīciju kļuvušo lauku attīstības iniciatoru kopāsanākšanu un pieredzes apmaiņu Latvijas Lauku kopienas nedēļas ietvaros, kā arī lai sekmētu 2. Latvijas Lauku kopienas parlamenta darba rezultāta – rezolūcijas – izpratni un tā reālu izmantošanu ikdienā, “Latvijas Lauku forums” un Izvaltas biedrība “Attīstībai” organizēja 3. Latvijas Lauku kopienu nedēļas diskusijas.

Biedrība “Latvijas Lauku forums” dibināta 2010. gadā. Tās galvenie darbības mērķi ir veicināt Latvijas lauku (vietējo) teritoriju ilgtspējīgu attīstību un stiprināt pilsoniskās sabiedrības veidošanos Latvijas laukos. Regulāri esmu piedalījusies biedrības organizētajos pasākumos, tai skaitā 1. Latvijas Lauku kopienu parlamentā, tāpēc ar prieku devos uz Izvaltu.
Izvaltas biedrība “Attīstībai” darbojas tikai ceturto gadu, tomēr tās darba rezultāti jau ir acīmredzami – gan pašu realizētie projekti, gan līdzdalības statuss veicinājis Izvaltas iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanos. Par labajiem darbiem un aktivitātēm vairāk informācijas mājaslapā http://attistibai.blogspot.com/


Iveta Leikuma
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 79 (16.10.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.