Krimināls, notikumi

Laika periodā no 16.10.2015 līdz 23.10.15 Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 47 notikumi.

Būtiskākie:
• 20.10.2015. Dagdas novadā Andrupenes pag., c. Astašova tika konstatēta persona, kas vadīja transportlīdzekli alkohola reibumā bez vadītāja tiesībām. Uzsākts kriminālprocess, vadītājs tiks saukts pie kriminālatbildības.
• 22.10.2015. Agrāk uzsāktā kriminālprocesa ietvaros noskaidrots, ka Krāslavas novada iedzīvotājs, izmantojot brīvu piekļūšanu, vairākās vietās un vairākkārt ir nozadzis ceļa zīmes, ar savu rīcību apdraudot ceļu satiksmes dalībniekus. Turpinās kriminālprocesa izmeklēšana.
• Nedēļas laikā ir bijušas velosipēdu zādzības, kā tika konstatēts, tad īpašnieki nerūpējas par savu īpašumu, velosipēdi netiek pieslēgti, nepieskatīti, lūgums to darīt, tādējādi samazinot iespēju nozagt Jūsu velo.
• Lūgums, iestājoties tumšajam diennakts laikam gājējiem lietot gaismas atstarojošos apģērbus, elementus, kas atstaro gaismu, jo ir fiksēti ceļu satiksmes negadījumi, uzbraukšana gājējiem, kas pārvietojas pa braucamo daļu bez gaismu atstarojošiem elementiem, kā rezultātā gājējiem nodarīti dažāda smaguma miesas bojājumi.



Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 82 (27.10.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.