Atbalsts ģimenēm bērna zīdīšanas jautājumos

Latvijas Veselības ministrija, Slimību profilakses un kontroles centrs un biedrība “Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācija” organizē bezmaksas seminārus “Bērna zīdīšana - teorija un prakse”.

Esat laipni lūgti uz bezmaksas semināru Krāslavā 26. novembrī plkst. 15:00-17:00, Varavīksnes sākumskolā, 2. st. (Āronsona ielā 3), ģimenes atbalstacentra “Atvērtība” telpās. Semināru vadīs Dana Lahtionova - zīdīšanas veicināšanas konsultante. Seminārā jūs uzzināsiet, kā zīdīt bērnu, varēsiet uzdot jautājumus par zīdīšanu. Tikšanās notiks draudzīgā atmosfērā ar tēju un našķiem. Droši varat savu mazuli ņemt līdzi, tikšanās notiks neformālā atmosfērā. Semināru Krāslavā atbalsta Krāslavas māmiņu klubs, ģimenes atbalsta centrs “Atvērtība” un biedrība “Cilvēka attīstības centrs”.

Papildus informācija pa tālr. 29517111.
* * *

Mūsdienās katra topošā māmiņa jau gaidot savu mazuli cenšas iegūt informāciju par dažādiem jautājumiem – dzemdībām, bērniņa pirmajām dienām un vajadzībām, sadzīviskām lietām – piemēram, kas jāsagatavo mazuļa ienākšanai, kā arī par bērna barošanas jautājumiem. Informācijas ir ļoti daudz, to piedāvā gan žurnāli, gan interneta vide, ir izdotas daudz dažādas grāmatas par bērnu kopšanu un audzināšanu, bieži topošā un jaunā māmiņa apmaldās informācijas gūzmā un saskaras ar grūtībām izdalīt to informāciju, kura ir patiešām aktuāla un noderīga. Talkā nāk vecmāmiņas, tantes, draudzenes, dakteru ieteikumi, kas bieži vien ir pretrunīgi un iedzen māmiņu izmisumā – kā rīkoties vispareizāk?

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 87 (13.11.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.