Pirmais skaistumkopšanas salons Dagdā

Dagdā, Alejas ielā 5, no šī gada augusta darbojas skaistumkopšanas salons “Afrodīte”. Afrodīte sengrieķu mitoloģijā ir mīlas un skaistuma, kā arī auglības un dzīvības dieviete. Ko piedāvā skaistumkopšanas salons ar šādu nosaukumu?

Ir darba dienas vidus, kad veru salona durvis. Pirmais iespaids - patīkams, mājīgs un mūsdienīgs interjers. Manuprāt, ļoti veiksmīgi uzgaidāmajā telpā izvēlēta zaļā krāsa, kas simbolizē harmoniju un līdzsvaru. Zaļās krāsas ietekmē esot vieglāk veidot savstarpēju izpratni un saprašanos.

Salonā strādā trīs jaukas meistares – divas plaša profila frizieres Danute Blinova, Ņina Cimoška un manikīre - pedikīre Žanna Nikolajeva, pie kuras iespējams sakopt un pieaudzēt nadziņus, veikt uzacu korekciju un krāsošanu. Piedāvā arī meikapu – svētku un permanento.

Frizierei Ņinai Cimoškai ir 16 gadu darba pieredze, neskatoties uz to, abas meistares apgūst aizvien jaunas matu griešanas, veidošanas un krāsošanas tehnikas. Danute man demonstrēja bumbas, kuras izmanto, lai matu griezums un krāsu toņi būtu dinamiskāki. Jāatzīstas, ka par šādu tehniku dzirdēju pirmo reizi.

Iveta Leikuma Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 89 (20.11.2015.).

Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.