Amina Rahimova: “Krāslava ir manas mājas!”

Par Rahimovu ģimeni mūsu avīzes lappusēs mēs rakstījām jau vairākas reizes. Runa bija galvenokārt par veiksmīgo uzņēmēju Saftaru, SIA “Akwa Systems” un modernās zivsaimniecības īpašnieku.

Taču man paveicās iepazīties un sadraudzēties ar viņa apburošo dzīvesbiedri Aminu. Šoreiz es gribu pastāstīt tieši par viņu.

Kad pirmoreiz satiku viņu bērnudārzā pirms vairāk nekā diviem gadiem, viņa atstāja uz mani pozitīvu iespaidu – ļoti patīkams cilvēks. Pagāja laiks, mana jaunākā meita Linda un Aminas vecākais dēls Orudžs bērnudārzā sadraudzējās un sāka kopā dejot sporta un balles dejas, bet pēc tam mani un Aminu ievēlēja bērnudārza grupas vecāku komitejā. Tā mēs kļuvām par draudzenēm. Turklāt izrādījās, ka mēs dzīvojam kaimiņmājās. Sestdien viesmīlīgā azerbaidžāniete uzaicināja mani uz meistarklasi, kopā ar viņu es gatavoju vienu no saulainās Baku nacionālajiem ēdieniem.

Aminas dēli - 4-gadīgais Orudžs un 3-gadīgais Omārs - sagaidīja manu 4-gadīgo Lindu kā īsti džentelmeņi. Omārs laiku pa laikam skrēja sakārtot savu frizūru, lai atstātu vislabāko iespaidu uz “dāmu”. Pat piekrita skaitīties multfilmas, kuras patīk meitenēm, lai viešņa neapvainotos.

Natālija Zdanovska
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 91 (27.11.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.