Ziemassvētku gaidīšanas pasākumi ( Krāslavas māmiņu klubs)

Decembris ir mēnesis, kad aiz loga pamazām paliek aizvien tumšāks, vēsāks, bet domās neviļus sākam sapņot par Ziemassvētku vakaru ģimenes lokā, par pašceptiem pīrāgiem un izrotātu eglīti. Mandarīnu un piparkūku smarža ietin siltā bērnības atmiņu segā, un tā vien gribas darīt kaut ko labu.

Šajā mēnesī Krāslavas māmiņu klubs ģimenēm piedāvā iespēju apmeklēt pirmssvētku pasākumus. Līdz šim vairāk akcentu likām uz jaunajām māmiņām un grūtniecēm, bet šomēnes programmu gatavojām tā, lai gaidīti justos arī jaunie tēvi, vecvecāki un citi radi, kas vēlas būt kopā. Tāpat pasākumus drīkst apmeklēt arī skolnieki, un tie, kas vēl tikai plāno ģimenes pieaugumu, jo svarīga ir kopā būšana.

Decembra pirmajā un trešajā  nedēļā gaidīsim uz kārtējo tikšanos grūtnieces, kā arī jaunās māmiņas ar mazuļiem, lai patīkamā gaisotnē iepazītos un apspriestu sev interesējošās tēmas. Jaunās māmiņas, nesatraucieties, uz nodarbībām drīkst nākt ar pavisam maziem mazulīšiem, līdz šim jaunākā bija 2 mēnešus veca meitenīte. Tikšanās kļūst aizvien populārākas, jo ir taču tik patīkami parunāt klātienē ar kādu, kas tevi saprot vislabāk – jauno māmiņu. Savukārt, lielākiem bērniem, kas jau rāpo un staigā, garlaicīgi nebūs, jo katru reizi mammas atnes citas rotaļlietas, ar kurām var stundām ilgi dalīties un spēlēties. Gaidīsim jūs 2. un 16. decembrī plkst. 11:00 - 13:00. Līdzi ņemiet sedziņas un bērnu mantiņas.

Ieva MAĻINOVSKA, Krāslavas māmiņu kluba biedre

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 92 (01.12.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.