Krimināls, notikumi

Laika periodā no 20.11.2015. līdz 27.11.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 43 notikumi.
Būtiskākie:

2015. gada 19. novembrī Latgales reģiona pārvaldes Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka 2015. gada 18. novembrī nenoskaidrotas personas Krāslavā, Tirgus ielā 5, izdauzīja veikala SIA “Elli V” ieejas durvju stiklu, nodarot materiālo kaitējumu. Kriminālprocesu ietvaros, veicot operatīvos pasākumus, tika noskaidrots, ka augstākminēto noziedzīgo nodarījumu izdarīja vairākkārt tiesāts par mantiskiem noziegumiem D., dzimis 1981. g. Turpinot izmeklēšanu, tika noskaidrots, ka minētā persona izdarīja vēl vienu līdzīgu noziedzīgu nodarījumu: š.g. naktī uz 19. novembri Krāslavā, Rīgas ielā, izsita durvju stiklu kafejnīcā “Dīleri”.

21. novembrī Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka automašīnai VW Golf Variant, kas atradās Krāslavā, Latgales ielā 1, pazuda reģistrācijas numurzīme un sabojāts vējstikls. Notiek vainīgās personas noskaidrošana.

23. datumā Krāslavas iecirknī griezās krāslaviete, kura pasūdzējās par jaunieti, kurš atklāti, atrodoties viņas mājā, nozaga naudu un nekādā veidā nereaģēja uz vairākkārtējiem lūgumiem atdot nozagto. Par doto faktu tika uzsākts kriminālprocess un izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka zādzību izdarīja D., dzim. 1995. g., kurš jau vairākkārt bija policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem.
* * *
Krāslavas policija meklē bezvēsts pazudušo Vadimu Grundānu, dz. 2001. g., par kura atrašanās vietu nekas nav zināms kopš  2015. gada 6. novembra. Visus, kam ir jebkāda informācija par zēna atrašanās vietu, lūdzam ziņot pa tālruni 110, vai tuvākajā policijas iecirknī.