Svešas bēdas nemēdz būt

Labdien, labie cilvēki! Pie Jums pēc palīdzības vēršas 9 gadus vecās Laumas vecmāmiņa. Laumai negaidīti konstatēja strauji progresējoša kaulu audzēja formu- jūinga sarkomu.

Šobrīd mazmeitiņa atrodas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā . Ir uzsākta ķīmijas terapija. Šo kursu tiek plānots veikt 4 mēnešu garumā. Pēc rezultātiem tiks plānota tālākā ārstēšana. Ārstējošais ķirurgs paredz, ka Latvijā nebūs iespēju tāda vecuma bērnam veikt operāciju (reta saslimšana, nav liela pieredze, nav protēžu, audzējs atrodas ļoti tuvu ceļgala locītavai un ir skarta augšstilba augšanas zona) un būs jāmeklē iespējas to veikt ārzemēs. Lai nekavētu tik dārgo laiku un paspētu savākt nepieciešamos naudas līdzekļus, pazemīgi lūdzu palīdzēt iespēju robežās.

Laumas tētis ir apmeklējis operējošo ķirurgu Maskavā, kurš piedāvā operāciju un 1 gada rehabilitāciju.

Ārstēšanās plāna apstiprināšanai analīžu rezultāti tiks nosūtīti klīnikai Vācijā, lai saņemtu trešās puses atzinumu.

Dienu pirms slimības konstatēšanas mazmeitiņa piedalījās slidošanas sacensībās un guva labus rezultātus. Nekas neliecināja, ka nemanāmi ir piezagusies tik nopietna slimība, no sākuma bija aizdomas, ka treniņos savilka kājas muskuļus.

Laumiņa ir 3. klases skolniece. Klusa, labestīga un žēlsirdīga meitene. Izglāba mazu kaķēnu, kas bija izmests atkritumos, atnesa mājās un rūpējās par to. Vienmēr apjautājas par sunīša Roķīša veselību.

Par labu mācību darbu ir saņēmusi vairākas Pūcītes medaļas.

Laumiņai patīk veidot un zīmēt. Bērns ar zelta sirsniņu, kas nevienu nekad nav aizvainojusi.

Lai Dievs ar Jūsu palīdzību glābj manu mazmeitiņu.

Jūsu atbalsts ir kā drošības garants, ka spēšu sniegt palīdzību savam visdārgākajam cilvēkam pasaulē, lai naudas trūkums nebūtu iemesls tam, ka apraujas bērna dzīvība un šobrīd vislielākā laime – staigāt.

Novēlu visiem labu veselību!

Patiesā cerībā vecmāmiņa Anna Dzalbe.

Meitas Anitas Dzalbes personas kods 240681-12401, SEB bankas konts LV87UNLA0095120706010, annadzalbe@inbox.lv, t. 25915993.