Atbilde deputāta kungam Jurim Viļumam

Godīga prostitūcija vai godīga politika. Kurš no šiem vārdu salikumiem ir ticamāks?

Deputāta kungs! Izlasīju Jūsu rakstu 2015. gada 15. decembra avīzes publikācijā. No sākuma tas man šķita vienkārši naivs, bet, kad izlasīju to līdz galam, tad uztvēru galvenās domas jau citādāk. Jūs, tēlaini izsakoties, izstiepāties mūsu priekšā sava veida “politiskajā špagatā”. Tas ir tad, ja viena kāja vēl joprojām ir Saeimā, bet cita - aizsniedzas līdz saviem vēlētājiem (lai neaizmirstu par savu deputātu!).

Principā neko jaunu Jūs mums neatklājāt. Veidojas kopbilde: televīzijas raidījumi, dažu deputātu publiskās un nepubliskās runas, jūsu raksts...

Citēšu Jūsu vārdus: “Negribētos, ka mūsu vēl jau brīvā un demokrātiskā valsts pārņemtu austrumu kaimiņu tradīcijas.” Par kaimiņiem jūs rakstāt daudzskaitlī. Tas nozīmē, ka par vairākām valstīm. Mūsu austrumu kaimiņi ir Baltkrievija un Krievija. Jūs rakstāt, ka tur nekas nenotiekot - ceļi netiekot remontēti, pat kartupeļi netiekot pārlasīti - ja „valdnieks” neesot devis savu tiešo akceptu.

Deputāta kungs! Bet kad Jūs pēdējo reizi bijāt šajās valstīs? Un vai vispār bijāt? Vai Jūs personiski novērojāt kartupeļu pārlasīšanas procesu, vai Jūsu viedokli ietekmēja internets vai emisāri no Eiropas Savienības?

Man ir, ko atbildēt Jums gan par Baltkrieviju, gan par Krieviju.

Pēdējo gadu laikā daudzi mani pacienti pēc medikamentiem paši brauc uz Baltkrieviju vai lūdz kādu atvest tos no turienes, tāpēc ka tur zāles maksā ievērojami lētāk, tai skaitā arī tās, kas ir ražotas Latvijā! Daudzi mani pacienti brauc atpūsties un ārstēties uz Baltkrievijas sanatorijām, tāpēc ka tas ir daudz lētāk un profesionālāk.

Tatjana PROKOFJEVA

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 98 (22.12.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.