Dagdas novada iedzīvotāji cīnās par valsts ceļa kvalitāti

Daudzi iedzīvotāji, kuri ikdienā izmanto Valsts ceļu V606 Dagda - Asūne - Vorzova cieš no ceļa sliktās kvalitātes, tāpēc nesēž rokas salikuši, bet kopā ar pārvaldes vadītāju, masu medijiem cīnās par savām tiesībām pārvietoties pa ceļu, kas atbilstu valsts standartiem.

Īsi pirms Ziemassvētkiem pie mums griezās Dagdas novada Asūnes un Ķepovas pārvaldes vadītāja Žanna Aišpure, lai informētu par pasākumiem, kas tiek darīti, lai uzlabotu šī ceļa kvalitāti, kā arī piesaistītu sabiedrības un masu mediju uzmanību šai problēmai.

Pārvaldes vadītāja atzīsts, ka šī valsts ceļa posma kvalitāte ir katastrofālā līmenī, tāpēc viņa ir griezusies LR Satiksmes ministrijā ar lūgumu veikt nepieciešamos pasākumus ceļa kvalitātes uzlabošanai.

Pārvaldes vadītāja cīņā par ceļa kvalitātes uzlabošanu ir moderna, tāpēc uz ministriju tika nosūtīts arī video materiāls par ceļa stāvokli. Tāpat tika vākti iedzīvotāju paraksti no Asūnes, Ķepovas un Robežnieku pagastu iedzīvotājiem, kuri ikdienā spiesti izmantot šo ceļa posmu.

Šī gada 24. novembrī Satiksmes ministrijai tika nosūtīta vēstule, videoieraksts par ceļa kvalitāti, kā arī nosūtīti neapmierināto iedzīvotāju paraksti uz 5 lapām.

Elizabete VIĻUMA-GRAŽULE

Turpinājumu lasiet "Ezerzeme" nr. 1 no 2015.01.05.