Pateicības vārdi “paldies” dienā

Lai mūsu prāti mācās
domāt pateicības domas,
Tad mazāk vietas paliks rūgtumam.
Lai mūsu lūpas mācās runāt pateicības vārdus,
Būs mazāk jāraud, jākurn, jāsūdzas!

11. janvārī atzīmē Starptautisko “paldies” dienu. Latviešu valodā “paldies” ir cēlies no vārdu salikuma “palīdzi, Dievs”. Tāpēc katrreiz, sakot kādam paldies, mēs līdz ar to vēlam augstāko spēku palīdzību viņa gaitās.

Pateicības vārdi ir mutiski glāsti, tie spēj gan nomierināt un sasildīt, gan arī dziedēt. Galvenais, lai paldies būtu sirsnīgs!

Krāslavas novada PII “Pīlādzītis” 2011. gadā iesāktā tradīcija turpinās arī šogad - administrācija sirsnīgi pateicas iestādes darbiniekiem, audzēkņiem, viņu vecākiem un citiem līdzcilvēkiem, kuri atbalsta iestādi un dod spēku būt tādiem, kādi mēs esam!

Krāslavas novada domes priekšsēdētājam Gunāram Upeniekam - liela pateicība par sapratni, atbalstu un apjomīgo darbu finansēšanu, rekonstruējot iestādes teritorijas ceļus un celiņus, sporta laukumu.

Krāslavas novada domes izpilddirektoram Jānim Geibam - sirsnīgs paldies par pretīnākšanu, informatīvo atbalstu saimniecības jomā, veiksmīgu sadarbību iestādes teritorijas ceļu, celiņu rekonstrukcijā.

Krāslavas novada domes vecākajam juriskonsultam Arnoldam Skerškānam - paldies par informatīvo atbalstu tiesiskuma un ētiskuma uzturēšanā iestādē.

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" nr. 2 (08.01.2016.)