Krimināls, notikumi

Laika periodā no 18.12.2015. līdz 08.01.2016. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 114 notikumi. Būtiskākie:

23. decembrī Krāslavā, S., 1989.gadā dzim., dzīvoklī tika veikta sankcionēta kratīšana, kuras rezultātā tika atrastas, iespējams, narkotiskas vielas. Tika nozīmēta ekspertīze, izmeklēšana turpinās.

24. decembrī tika saņemts iesniegums par to, ka no dārzu mājas nozagti 3 kastroļi. Tika uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

26. decembrī Krāslavas policijas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka nenoskaidrotas personas mēģināja nozagt automašīnu VW Passat, kura atradās Krāslavā, Indras ielā 37, kā arī no minētā transportlīdzekļa bagāžnieka nozagta dīzeļdegviela kannās. Bez tam, no tajā pašā teritorijā esošas automašīnas VW Golf nozaga automagnetolu. Notiek kriminālmeklēšanas pasākumi, vērsti uz noziedzīgā nodarījuma atklāšanu.

Naktī uz 26. decembri Krāslavā, kafejnīcā, notika kautiņš starp divām jauniešu kompānijām, kā rezultātā 1984. g. dzimušajam vīrietim tika nodarīti miesas bojājumi - grieztas brūces sejā. Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrotas konfliktā iesaistītās personas, tajā skaitā vainīgā personība.