Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju sanāksme Ezerkalnā

img

Piektdien, 8. janvārī, notika ikgadējā tūrisma uzņēmēju sanāksme. Krāslavas novada TIC speciālisti katru gadu sanāksmi organizē kādā no novada tūristu mītnēm.

Šogad kolēģus savā viesu mājā “Ezerkalns” uzņēma Tatjana un Jāzeps Žurņas. Paldies viņiem par viesmīlīgo uzņemšanu. Par aizvadīto gadu tūrisma biznesā stāsta viesu mājas saimniece Tatjana: “Pagājis gads kopš mēs atvērām savu viesu māju, lai gan gads nebija viegls, vērtējam to pozitīvi. Šis biznesa veids mums ir jauns, grūtības pārvarējām un pieredzi smēlāmies darba procesā. Mūsu pakalpojumus izmantoja gan vietējie iedzīvotāji, gan tūristi no citiem Latvijas novadiem, gan viesi no Vācijas, Polijas, Baltkrievijas un Krievijas. Jau otro gadu mēs rīkojam Jaungada pasākumus vietējiem bērniem un balli pieaugušajiem. Mēs to darām ar prieku, jo apzināmies, cik svarīgi ir satikties tuviem un tālākiem kaimiņiem, lai kopā priecīgi nosvinētu svētkus. Mūsu viesu mājā tiek svinētas arī kāzas, jubilejas un rīkoti citi saviesīgi pasākumi. Par savas darbības prioritāti joprojām uzskatām darba vietu radīšanu vietējiem iedzīvotājiem. Daļēji tas arī izdodas.

Šobrīd mēs piedāvājam naktsmājas individuāli un grupām, labiekārtotas telpas semināru un citu pasākumu organizēšanai.

Pozitīvas atsauksmes viesu grāmatā un interneta vietnē booking.com, kā arī tas, ka klienti atkārtoti atgriežas pie mums, ir labākais mūsu darba novērtējums.

Iveta LEIKUMA

Turpinājumu lasiet № 3 (2016.01.12.)