Pagarināta pietiekšanās skolēnu stipendiju konkursam “Latvijas Maksimālisti”

Ņemot vērā lielo skolēnu aktivitāti, pieteikšanās stipendiju konkursam “Latvijas Maksimālisti” pagarināta līdz 2016. gada 15. martam.

Video pieteikumu iesūtīšana stipendiju konkursam “Latvijas Maksimālisti”, līdzīgi kā pagājušajā gadā, palielinājusies tieši skolēnu ziemas brīvlaikā un pēc tam, kad skolēniem ir vairāk laika ārpusskolas aktivitātēm. Tāpēc konkursa organizatori vienojušies par pieteikumu pieņemšanas laika pagarinājumu līdz šī gada 15. martam, tādējādi sniedzot vairāk laika iesākto video pieteikumu sagatavošanai.

Šobrīd stipendiju konkursam “Latvijas Maksimālisti” pieteikušies jau 162 skolēni – visplašākais pieteikumu skaits saņemts mūzikas un sporta kategorijās. Visaktīvāk stipendiju konkursā pagaidām iesaistījušies Rīgas un Daugavpils pilsētu jaunieši – no Rīgas saņemti 43 pieteikumi, bet no Daugavpils – 21.

Kā jau iepriekš tika ziņots, 12. oktobrī sākās pieteikšanās stipendiju konkursam “Latvijas Maksimālisti”, kurā aicināti savus spēkus izmēģināt 5.-12. klašu skolēni, kā arī 1.-3. kursu profesionālo vidusskolu skolēni.

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 4 (15.01.2016.).

Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.