Un vēlreiz par pasaku...

Krāslavas Varavīksnes vidusskola izsaka sirsnīgu pateicību tiem cilvēkiem, bez kuru atbalsta un palīdzības pagājušajā gadā, no 26. līdz 28. decembrim, nenotiktu tie 9 priekšnesumi, kas sagādāja lielu prieku daudziem Krāslavas, Dagdas un Aglonas novada bērniem.

Gribam pateikt paldies visiem mūsu skolas aktieriem (pašai jaunākajai aktrisei ir tikai 6 gadi!), kā arī skolas absolventei Diānai Lukaševičai, sākumklašu skolotājai Valentīnai Sadovskai, latviešu valodas skolotājai Irēnai Gončarovai un vecāku pārstāvim Sergejam Jančevskim. Dekorācijas un tērpi tika izgatavoti, pateicoties Jevgēņijas Bizņas, Jevgēņijas Sergejenko, Vijas Plotkas, Vijas Višņevskas, Viļa Bittes, Jevgēņija Ratkeviča pacietīgajam darbam. Autoru un scenogrāfu darba grupa – Anžela Semjonova, Nadežda Tadello, Nadežda Adamoviča - ir pelnījusi vislielākās uzslavas! Liela nozīme ir arī skaņu operatorа, fonogrammas meistara, gaismas mākslinieka Ivana Lukšas ieguldījumam.

Liels paldies visiem, kas atbalstīja mūsu pasaku materiāli, pateicoties tam, mūsu aktieri tika pabaroti ”pasakainajās” dienās, visi tērpi izskatījās ļoti izteiksmīgi un koši, un visi dalībnieki saņēma Jaungada dāvanas. Ceļā uz Jaungada pasakas idejas īstenošanu nenovērtējamu atbalstu mums sniedza: Krāslavas novada dome, Latvijas Sarkanais Krusts, Lietišķo sieviešu klubs, SEB banka, firmas “KV SPED”, “VARPA”, “SATELĪTS-L”, “RITMS”, “GSK”, “KRISTAFORS”, “NORDSERVISS”, “OPTIMA”, “SAPNIS”, “ROLS”, “KINTRADE”, “INTERNATIONAL”, “WOOD SSA”, “AKVA SISTEMS”.

Mūsu pasaka - tas ir vairāku cilvēku pašaizliedzīga darba rezultāts. Tikai visi kopā mēs varam katru gadu dāvāt šo brīnišķīgo pasaku mūsu bērniem! Liels paldies visiem, kas tika iesaistīti Varavīksnes vidusskolas galvenajā brīnumā!

“Pasakaino” pasākumu organizatori no Varavīksnes vidusskolas