Sava darba speciāliste un vienkārši laimīga vecmāmiņa

img

“Cik jauki, kad skolā ir ne tikai aizraujošas stundas, interesanti pasākumi, bet arī garšīgi ēdieni ēdnīcā,” šo viedokli es dzirdēju divu vecāko klašu skolnieču sarunā, kas notika starpbrīdī, Varavīksnes vidusskolā.

Arī mana meita, ceturtās klases skolniece, atnākot mājās un sēžoties pie pusdienu galda, bieži vien saka: “Bet mūsu skolā to gatavo citādāk. Te vēl jāpieliek klāt šis un tas.” Un, lūk, es, ziņkārības dzīta, devos uz skolu, lai iepazītos ar šo brīnumpavāri, kuras centīgumu tik augstu vērtē skolnieki - lieli un mazi.

To, ka Irēna Pavļukeviča ir ne tikai sava darba profesionāle, bet arī ļoti sirsnīgs, atvērts cilvēks, es sapratu jau pirmajās saskarsmes minūtēs. Mēs paspējām parunāt ne tikai par darbu, mācībām un bērniem; jaunā paziņa man šķita tas cilvēks, kuram gribas izstāstīt visus savus “sieviešu noslēpumus”, dalīties pārdomās un ar pateicību uzklausīt viņas padomus un ieteikumus.

Irēna ir dzimusi Krāslavas novada Kombuļos, kur dzīvo līdz šim laikam. Mācījās Sauleskalna pamatskolā, pēc tam Rīgā - par pavāri, pabeidza mācības un atgriezās dzimtenē.

Natālija ZDANOVSKA

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 6 (22.01.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!