Policija noskaidro mirušo personības!

Preiļu policija noskaidro personību nezināmam vīrietim, kura līķis 2015.gada 7.novembrī tika atrasts Līvānu novada Jersikas pagastā (pakāries). Nezināmais vīrietis ir miris 2015.gada augusta-septembra mēnesī.

Mirušā pazīmes: 20-30 gadus vecs, normālas miesas būves, 175-180 cm garš, kastaņkrāsas gari mati. Apģērbs: tumšas krāsas auduma īsa virsjaka, džemperis ar svītrām un metāla pogām, balts “T” krekls, tumšas džinsu bikses, melna auduma josta ar sprādzi, melni ādas vai ādas imitācijas zābaki ar rāvējslēdzēju sānos, pelēkas zeķes.

Bikšu kabatā bija dzeltenas krāsas šķiltavas ar uzrakstu “Klondaika”, atslēgu saišķis ar piecām atslēgām. Uz lielākās atslēgas ir uzraksts “ЭЛЬБОР”, uz divām mazākajām atslēgām uzraksts “YU-KI” un “RAR”. Divas atslēgas bez uzraksta.
* * *

Preiļu policija noskaidro personību nezināmam vīrietim, kura līķis 2015.gada 3.oktobrī tika atrasts Aglonas novada Grāveru pagastā, meža masīvā (pakāries).

Mirušā pazīmes: Vīrietis 30-45 gadus vecs, normālas miesas būves, 181 cm garš, mati tumši, īsi, nedaudz iesirmi, pieres paura rajonā matu nav. Krūšu kurvja labajā pusē atrodas tetovējums: putns ar izplestiem spārniem uz augšu (iespējams ērglis). Apģērbs: melna virsjaka ar baltām svītrām, uzraksts uz jakas “OL-PROJECT 80”, sintētiska auduma melna ar baltām svītrām sporta jaka un sintētiska auduma melnas bikses, melns “T” krekls, melna naģene ar oranžu nagu un baltu uzrakstu “1”, melni sporta apavi ar zaļām svītrām ar uzrakstu “Malibu sport”. Blakus atradās melna mugursoma ar dzeltenas krāsas priekšējo virsmu. Uz mugursomas uzraksts “Etab-Data”.

Ja Jūsu rīcībā ir informācija, kas palīdzētu identificēt šo cilvēku personības, lūdzam ziņot policijā, zvanot 65302815, 65403302, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.