Problēma autobusa pieturā Salenieki

Ceļa posmā Aglona-Višķi ir autobusu pietura Salenieki. Ikdienā šo pieturu izmanto daudzi Aglonas novada iedzīvotāji. Tā kā netālu no pieturas atrodas sociālās aprūpes centrs “Aglona”, šo pieturu izmanto arī šī aprūpes centra klienti.

Laikraksta redakcijā vērsās Aglonas novada iedzīvotāja Tekla Greize, kura dzīvo blakus šai pieturai un lūdza noskaidrot, kāpēc šajā pieturā nav izveidota paaugstinājuma platforma, kas atvieglotu pasažieru iekāpšanu un izkāpšanu no autobusa.

Kādu laiku bija cerība, ka šī paaugstinājuma platforma tiks izveidota pretputekļu asfalta uzlikšanas laikā 2012.gadā, taču tas nenotika.

Nav jau tā, ka iedzīvotāji tikai sūkstās par neērtībām un paši neko lietas labā nav darījuši. Iedzīvotāji abās ceļa pusēs pie autobusa pieturas zīmes izveidojuši soliņus, lai autobuss nav jāgaida, kājās stāvot, taču paaugstinājuma platformas izveidošana nav viņu spēkos.

To, ka iekāpšana un izkāpšana no autobusa ir problēma, atzīst arī autobusa šoferi, kuriem ikdienā jāklausās neapmierināto pasažieru pārmetumi.

Elizabete Viļuma- Gražule.

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 7 (26.01.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.