Latgales gada balva

img

Jau otro gadu mājīgajās Preiļu kultūras centra telpās biedrība “Asmu latgalīts” organizē pasākumu “Latgales gada balva”, kura laikā tiek apbalvoti labākie Latgales iedzīvotāji, kuri ar savu rīcību sekmē Latgales reģiona izaugsmi un kalpo par piemēru pārējiem.

Balva tika pasniegta 7 nominācijās - Latgales gada labākais lauksaimnieks, Latgales gada aktīvākais jaunietis, Latgales gada ģimene, Latgales gada varonis, Latgales gada uzņēmējs, Latgales gada aktīvākais seniors un Latgales gada sirds cilvēks.

Izvirzīt cilvēkus katrā no nominācijām varēja jebkura 3 fizisku personu grupa vai juridiska persona. Organizatori mudina palūkoties apkārt un novērtēt līdzcilvēkus sev līdzās. Izvirzot savu radinieku, kaimiņu, kolēģi vai paziņu kādā no šīm nominācijām, nozīmē pateikties viņam par Latgales labā darīto. Novērtēt savu līdzcilvēku padarīto - tā, manuprāt, ir šī pasākuma pamatvērtība. Kopumā vērtējot, mūsdienu cilvēkam ir salīdzinoši grūti atzīt citu cilvēku pārākumu. Tāpēc jo īpaši priecēja fakts, ka “Latgales gada balvas” pasniegšanas ceremonijā bija pārstāvēti visi trīs “Ezerzemes” aptvertie novadi.

Inga PUDNIKA
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 11 (09.02.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!