Krimināls, notikumi

Laika periodā no 05.02.2016. līdz 12.02.2016. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 56 notikumi.

Būtiskākie:

10. februārī Kaplavas pagasta Vecbornē, kokapstrādes uzņēmumā, veicot remontdarbus no augstuma nokrita darbinieks - 1989. gadā dzimis vīrietis, gūstot miesas bojājumus. Par doto faktu uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

5. februārī Krāslavā, veicot sankcionētu administratīvo apskati vienā no dzīvokļiem Rēzeknes ielā, tika atrastas pagaidām neidentificētas medību bises IŽ 27E sastāvdaļas. Tika uzsākts kriminālprocess, nozīmēta ekspertīze.

Turpinot darbu ar agrāk reģistrētiem noziedzīgiem nodarījumiem, tika atklāta mantu zādzība no privātmājas Krāslavā, Rātūža ielā, kas bija reģistrēta aizvadīta gada 22. decembrī. Kriminālmeklēšanas pasākumu rezultātā tika noskaidrots, ka noziegumu izdarīja agrāk vairakkārt tiesātais G., dzim.1963. g.

* * * * * * * *
Par izvairīšanos no soda izciešanas Krāslavas iecirknis meklē, Alekseju Saviču, dzim. 1989. g. un Eduardu Punculi, dzim.1981. g. Visus, kam ir jebkāda informācija par iepriekš minētajām personām un viņu atrašanās vietām, lūdzam ziņot policijai, piezvanot pa tālruni 110 vai griežoties tuvākajā policijas iecirknī.