“Sūdzēšu tiesā un aicināšu nelasīt jūsu dzelteno presi…” jeb Stāsta turpinājums par rikšotājiem

Katrs telefona zvans, ko saņem laikraksta “Ezerzeme” korespondenti, ir kā Valentīndie-nas atklātnīte, bieži vien nav zināms, kas zvana, reizēm nav saprotams, ko vēlas pavēstīt, bet reizēm klausule jātur rokas stiepienā no auss, jo tā mīlestības deva, kas tiek raidīta, ir tik skaļa un liela, ka reizēm draud ar bungādiņu traumēšanu. Bet ko lai dara, tāda jau ir tā mīlestība - ar tik dažādām izpausmes formām.

Viens šāds “mīlestības” apliecinājums no Dagdas novada priekšsēdētajas S. Viškures tika saņemts tūlīt pēc pirmā ievadraksta par Nikolaja Galiļejeva zirga Koman Šeļ augstā ranga godalgu Baltijas kausā “Derbi - 2015”.

Priekšsēdētāja draudēja pat ar tiesvedību, jo raksta autore sniedz nepatiesas ziņas. Uz ko nācās atbildēt, ka priekšsēdētājai nebūtu jāizšķiež dārgais laiks, kas domāts Dagdas novada iedzīvotājiem, tāpēc raksta autore solījās pati sastādīt prokuratūrai iesniegumu par saviem “smagajiem pārkāpumiem” un priekšsēdētājai vajadzētu to tikai parakstīt.
Protams, bija interesanti uzklausīt, kādas tad nepatiesas ziņas rakstā tika sniegtas, jo visi esam tikai cilvēki, kuri var kļūdīties un tiešām būtu tikai normāli, atzīt savas kļūdas un tās labot. Un ja ar savu ziņu neprecizitāti esam kādu aizvainojuši, pat atvainoties.

Elizabete VIĻUMA-GRAŽULE
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 16 (26.02.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!