Ghetto Games izsludina vokālo konkursu Ghetto Faktors

Gatavojoties astotajai sezonai, Ghetto Games sadarbībā ar mūzikas klubu FIRST Dacha izsludina vokālo konkursu Ghetto Faktors ar devīzi “Seko savam sapnim!”.

Uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā, sadarbojoties ar Ghetto TV, uzfilmēt šai dziesmai videoklipu, kā arī uzstāties Ghetto Games lielākajos sezonas pasākumos visā Latvijā 200 000 cilvēku lielai auditorijai. Savu dalību žūrijā un regulārās meistarklasēs apstiprinājuši Latvijā plaši zināmi un atzīti mūziķi un mūzikas industrijas vidē strādājoši speciālisti.

Projekta Ghetto Faktors mērķis ir atrast personību ar vislielāko potenciālu dziedāšanā, un attiecīgi šī projekta uzvarētājam vai uzvarētājai sniegt iespēju saistīt vai turpināt savu dzīvi ar profesionāla mūziķa karjeru.

Jau pirmajā Ghetto Faktors konkursā 2013. gadā sevi spilgti pieteica šobrīd atpazīstamie mūziķi Aminata Savadogo un Justs Sirmais, taču uzvarēja Kristīne Prauliņa, kura šobrīd veiksmīgi turpina sadarību ar Raimondu Paulu un Latvijas Radio “Bigbendu’’.

Kā atzīst Ghetto Games oficiālais DJ’s un viens no projekta vadītājiem un idejas autoriem Mārtiņs Klucis (DJ Get Dizzy): “Ghetto Faktora burvība ir tajā, ka pilnīgi visiem, neatkarīgi no sagatavotības pakāpes, tiek dota vienāda iespēja. Šis projekts var kalpot gan kā atspēriena punkts mūziķa karjerai, gan kā platforma dažādu ar mūziku saistītu talantu attīstīšanai. Aicināts ir katrs, kuram dziedāšana sagādā prieku un dod spēku!”
Pieteikšanās laiks – līdz 2016.01.03. Konkursa nolikums un pieteikšanās anketa ir pieejama www.ghettofaktors.lv, kā arī FB.com/GHETTOFAKTORS

Sīkākai informācijai: Laura Dabare tālr. 29855688 e-pasts: laura.dabare@gmail.com, Mārtiņš Klucis (DJ GET DIZZY) tālr: 26431161, e-pasts: djgetdizzy@gmail.com