Krāslavas māmiņu kluba pasākumu kalendārs martā

Dabā aizvien biežāk manāmi pirmie pavasara vēstneši, arī cilvēki kļuvuši rosīgāki. Īsts bišu stropa darbīgums rit Krāslavas māmiņu klubā. Īsā laika periodā, piecos mēnešos, klubs savā virtuālajā mājvietā, sociālajā vietnē Facebook, spēja apvienot 200 dalībnieces - topošās un esošās māmiņas, vietējās un viešņas.

Kopš domubiedru grupas organizēšanas pērnā gada septembrī, kluba brīvprātīgā, radošā komanda Gunta Ahromkina, Ieva Maļinovska, Dana Lahtionova un Oksana Širokaja organizēja vairāk kā 20 pasākumus, izglītojot un socializējot galvenokārt jaunos vecākus. Domubiedru grupa februārī kļuva arī par oficiāli reģistrētu biedrību. Kluba aktīvistes vecākiem un bērniem sagatavojušas īpašu pasākumu klāstu arī martā. Aicinām izmantot Krāslavas māmiņu kluba piedāvātās iespējas izglītoties un harmoniski, kvalitatīvi, radoši pavadīt brīvo laiku kopā ar bērniem.

Yamahas mūzikas skola bērniem kopā ar vecākiem no 4 mēnešu līdz 4 gadu vecumam
Sadarībā ar vienīgo Yamahas mūzikas skolas programmu īstenotāju Latgalē biedrības “Saules Stariņi” Daugavpils pedagogiem,  sākot ar martu Krāslavā piedāvājam divas unikālas muzikālās apmācību programmas:

”Robis” – zīdaiņiem no 4  mēnešu līdz 1,5 gada vecumam;

”Mazulis un mūzika”- bērniem no 1,5 gada līdz 4 gadu vecumam.

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 18 (04.03.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!