Dagdas dekānam Pāvilam Odiņam 55 gadu jubileja

1. martā Dagdas Vissvētās Trīsvienības Romas katoļu baznīcā pēc vakara Sv. Mises kopā pulcējās Dagdas draudzes locekļi, lai sveiktu priesteri, Dagdas dekānu Pāvilu Odiņu 55 gadu jubilejā.

Sveicēji novēlēja stipru veselību, izturību, Dieva svētību. Ar siltiem vārdiem un piemiņas veltēm dekānu sveica arī Veselības un sociālo pakalpojumu centra “Dagda”  vadītājs Andris Badūns ar kundzi.

Sveicēju pulkā bija arī Dagdas novada pašvaldības vadītāja Sandra Viškure: “55 ir tāds viduspunkts cilvēka dzīvē... Mēs Jums dāvinām svečturi un novēlam ie- dedzināt tajā svecītes un pārdomāt par mūsu draudzi, par savu dzīvi, jo Jums tā ir bagātīga. Esat ticies ar daudziem cilvēkiem, kuri Jums kaut ko devuši un kuriem Jūs esat daudz devis...”
Tāpat sveicēju lokā bija arī Dagdas vidusskolas pārstāvji, kuri novēlēja: “Dieva žēlastību, veselību un izturību, vēl daudzus gadus kalpot Dagdas draudzē.” Tika teikts paldies par sadarbību ar Dagdas vidusskolu. Apsveikumi no sākumskolas skolēniem izskanēja arī dzejas veidā un dziesmā.

Elizabete VIĻUMA-GRAŽULE
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 18 (04.03.2016.).

Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!