Darbu uzsāk mājaslapa www.dagdainfo.net

Kopš 2016. gada 28. februāra savu darbu uzsāk mājaslapa www.dagdainfo.net, kurā tiks atspoguļoti notikumi, viedokļi un analīze.

Daudziem lasītājiem ir pazīstama mājaslapa aglona.net. 28. februārī tā nosvinēja savu trīs gadu jubileju!

Laika gaitā daudzi Dagdas novada iedzīvotāji izteica vēlmi, ka viņu novadā būtu nepieciešama šāda veida mājaslapa, kur varētu analizēt dažāda veida jautājumus un rast atbildes uz dažāda veida problēmām.

Tāpēc aglona.net, sadarbībā ar Dagdas novada iedzīvotājiem, savā trīs gadu jubilejā atvēra mājaslapu dagdainfo.net.

Kā mājaslapa darbojas un kur sūtīt informāciju, problēmjautājumus vai pateicības vārdus?

Atverot mājaslapas sadaļu - “KONTAKTI” - ir pieejama kontakt- informācija, pie kā griezties, ja ir ko pavēstīt, uzaicināt, apsekot utt.

Dagdas novada pārstāvis ir Dagdas novada deputāts AIVARS PLOTKA (tālr.: 22421729)

Esiet aktīvi savu jautājumu uzdošanā, jo deputāta pienākumos ir gan apzināt iedzīvotāju problēmas, gan virzīt tās risināšanai Dagdas novada domē.

Uzdot jautājumus Jūs varat arī ar sadaļas “UZRAKSTI MUMS” starpniecību. Definējiet savu jautājumu un tas tiks virzīts Dagdas novada pašvaldības attiecīgajam speciālistam. Pēc atbildes saņemšanas tā tiks atspoguļota mājaslapā dagdainfo.net. un aktuālākie jautājumi arī laikrakstā “Ezerzeme”.

Mājaslapas “KOMENTĀRU SADAĻĀ,” kas atrodama katra raksta beigās, lasītāji var izteikt savu viedokli par pētāmo problēmu vai atspoguļoto informāciju.

Pirms lietojat komentāru sadaļu, lūgums iepazīties ar tās noteikumiem un tos ievērot. Pretējā gadījumā ikvienam ir tiesības griezties atbilstošajās iestādēs, lai sauktu Jūs pie atbildības.

Jautājiet, ziņojiet, meklēsim iespēju atbildēt un palīdzēt!

Uzklausīsim un atspoguļosim!

Ar cieņu, www.dagdainfo.net komanda