Veselības aizsardzība sākas pie galda

Tā es saku katram, kurš sūdzas par savu slikto veselību. Tāda ir mana dzīves pieredze. Ir jāmaina ēšanas paradumi, tad reti būs jāskrien pie mediķiem uz aptieku, kur jāizdod lielu naudas summu, bet pie veselības reti var tikt.

Mūsu medicīna piedāvā tikai ķīmiskās vielas. Tās nevar būt nekaitīgas, iesūcas asinīs un “iebaro” visus mūsu orgānus, citus pat pavisam novājinot. Mūsu organismā katru minūti noārdās vecās šūnas un veidojas jaunas no tā, kas ir mūsu asinīs.

Bet, ja asinis ir piesārņotas ar indēm, tad jaunās šūnas būs izkropļotas un vārgas, nespējīgas cīnīties ar vīrusiem un baktērijām, kuras mums ir visapkārt. Varbūt tāpēc tagad ir tik ļoti daudz slimu cilvēku, ka, lai tiktu pat pie diagnozes, ir jāstāv garās rindās, bet slimība ievelkas un top hroniska. Manuprāt, nekāds veselības aizsardzības budžets nespēs tautu darīt veselu. Ķīmija nevar būt pamats veselīgai dzīvei, it sevišķi, ja mēs to ēdam. Bet ēdam mēs to gan tabletēs, gan, vēl ļaunāk, pārtikas produktos. Mediķiem būtu pirmajiem jāceļ trauksme par kaitīgo E vielu pievienošanu pārtikai, taču viņi par to klusē. Jādomā, ka viņiem nav vajadzīgi veseli cilvēki, jo nebūs, no kā pelnīt naudu. Visas zāles, ko varam iegādāties pie mums, maksā baigu naudu un dod milzīgu peļņu. Citādi, kā var izskaidrot faktu, ka parasta joda pudelīte vai tāds medikaments kā Mildronāts, ko ārsti mums izraksta, kas ražoti Latvijā, Krievijā maksā piecas reizes lētāk. Teiksiet - ārprāts! Jā! Pati ar šo ārprātu saskāros, kad šos medikamentus man atveda no kaimiņvalsts. Starp citu, Mildronāts nav medikaments, kas kaut ko ārstē. Tā ir dopinga viela, ko lieto sportisti.

Magdalēna VJATERE

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 22 (18.03.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.