Rokdarbu radošās izpausmes Bērziņos

Dagdas novada Bērziņu pagasta biedrība “Nākotnei” 2015. gada 12. oktobrī ir noslēgusi līgumu ar Borisa un Ināras Teterevu fondu par projekta “Radošās rokas biedrībā “Nākotnei”” īstenošanu un granta izlietošanu. Projekta mērķis ir sniegt atbalstu lauku iedzīvotājiem, popularizējot rokdarbu radošās izpausmes un saturīgu brīvā laika pavadīšanu.

Bērziņu pagasta iedzīvotājiem ir iespēja pārsteigt sevi un draugus ar radošu un oriģinālu ideju realizāciju, kam ir nepieciešama kripatiņa iedvesmas un mazliet pacietības. Tie ir emocionāli pilni brīži kā pieaugušajiem, tā arī bērniem. Katram cilvēkam, kurš vēlas piedalīties rokdarbu tapšanas procesā, ir individuāla pieeja.

Gandarījuma un pacilātības sajūta rodas ikvienā, kas radošajā darbnīcā pašrocīgi darina rokdarbus, par ko viņi nekad nav varējuši iedomāties, ka ir uz to spējīgi. Atmosfēra rokdarbu tapšanas laikā ir gan relaksējoša, gan pacilājoša – sēdot ap galdu un veidojot skaistas, interesantas un praktiskas lietas, cilvēki “atveras”, intensīvi komunicē savā starpā, jūtas “īpašāki” un “neparastāki”. Tas ir ļoti īpašs un personisks brīdis.

Biedrības “Nākotne” valdes priekšsēdētāja L. KUPRIJANOVA

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 22 (18.03.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.