Gribu dejot, gribu spēlēt...

Šī gada 11. martā Krāslavas pamatskolas deju kolektīvam “Bitītes” bija lieliska iespēja piedalīties Izglītības un kultūras iestāžu 5.- 9. klašu tautas deju kolektīvu pasākumā “Lecam pa jaunam, lecam pa vecam”.

Tas notika Limbažu novada Viļķenē. Bērniem tika organizētas dažādas aktivitātes: tautas bumba, stafete, šautriņu mešana un radošā darbnīca. Radošajā darbnīcā meitenes rotāja pulksteni, kuru pēc tam saņēmām dāvanā. Meitenēm patika tajā darboties.

Pati galvenā loma šajā pasākumā bija ierādīta dejai. Koncertā piedalījās 9 kolektīvi no Krāslavas, Ogres, Valmieras, Siguldas, Preiļiem, Jelgavas, Limbažiem, Viļķenes. Koncertā mēs dejojām trīs dejas. Mums bija iespēja vērot arī viena no Latvijas labākajiem deju kolektīviem “Vēja zirdziņš” uzstāšanos, kas priecēja ar ļoti precīzu un emocionālu deju izpildījumu, kas, protams, arī mūsu dejotājiem deva stimulu atraisīties dejā un nodejot maksimāli labi. Protams, priecēja visu kolektīvu izpildījums, katram sniegumam bija sava “odziņa”, kas piesaista un iepriecina skatītājus.

Pasākuma noslēgumā saņēmām pateicības rakstu un speciālo balvu kā dalībnieki, kas mērojuši vistālāko ceļu.

Inta BEIKULE, Krāslavas pamatskolas deju kolektīva „Bitītes” vadītāja
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 23 (22.03.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.