Krimināls, notikumi

Laika periodā no 18.03.2016. līdz 24.03.2016. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 34 notikumi. Būtiskākie:

Kā jau policija ziņoja, naktī uz 18. martu Kalniešu ciemā, izsitot loga stiklu, tika apzagts vietējais veikals. Kriminālmeklēšanas pasākumu rezultātā tika noskaidrotas vainīgās personas - K., dzim.1985. g., un P., dzim.1990. g.

Ugunsgrēks ar traģiskām sekām izcēlās naktī uz 23. martu privātmājā pie dzelzceļu stacijas “Krāslava”. Bojā gāja 3 cilvēki. Tika uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Kriminālpolicijas lietvedībā atrodas kriminālprocess par krāpšanu, kuras rezultātā cietušajam tika nodarīts materiālais zaudējums vairāk nekā 4800 eiro apmērā. Shēma bija sekojoša: populārā sludinājumu portālā tika ievietots sludinājums par traktora pārdošanu par pievilcīgu cenu. Elektroniskās sarakstes veidā tika pieprasīta pilna priekšapmaksa, ko cietušais arī izpildīja. Pēc tā kontakti ar pārdēvēju tika pārtraukti. Ievērojot, ka pašlaik zemnieki aktīvi pievērš uzmanību lauksaimniecības tehnikai, policija lūdz būt piesardzīgiem un neiesaistīties šaubīgos darījumos. Gadījumos, kad pārdēvēji izvairās no satikšanās, kad viss balstās tikai uz uzticību, jāatturas no vieglas naudas izdošanas. Izmeklēšana tādos kriminālprocesos ir ilgstoša un darbietilpīga. Jā kādam ir jebkāda informācija par krāpniekiem, kas sekmētu nozieguma izmeklēšanu, lūgums ziņot Kriminālpolicijai pa telefoniem 65603415 vai 65603403.

Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.