Ar aktīvu dzīves pozīciju un interesi par visu

img

30. martā Kultūras namā notika Krāslavas novada pensionāru biedrības atskaites sapulce. Seniori apstiprināja revīzijas komisijas atskaiti, sniedza valdības darbam priekšzīmīgu vērtējumu, pieņēma rezolūciju, kas noteica galvenos virzienus turpmākai biedrības darbībai.

Sapulcē piedalījās arī novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks, pašvaldības policijas priekšnieks Pēteris Jacina, SIA “Krāslavas nami” valdes priekšsēdētājs Valērijs Maslovs, SIA “Krāslavas ūdens” pārstāve Valentīna Kursīte, VSAA Krāslavas KAC vadītāja Dzintra Jakovele. Pateicībā par sadarbību uz sapulci tika aicināti novada centrālās bibliotēkas vadītāja Valentīna Magidas, kā arī “Senioru dzīves skolas” vadītāji Raimonds Lazda un Tatjana Azamatova.

Sapulce sākās ar atskaiti par padarīto. To, ka mūsu novada seniori ir aktīvi un dzīvespriecīgi, mēs redzam pilsētas un novada svētkos, kad priecājamies par daudzo senioru kolektīvu uzstāšanos. Sapulcē varēja pārliecināties, ka seniori ir sekmīgi apguvuši arī jaunās tehnoloģijas, jo atskaiti par padarīto papildināja foto prezentācija uz lielā ekrāna. Attēli uzskatāmi demonstrēja senioru aktivitātes gada laikā – gan saviesīgos brīžos, gan sportojot, dejojot, dziedot, gan piedaloties talkā un uzņemot viesus. Atskaites laikā tika sumināti par “Krāslavas vizītkarti” kļuvušie vokālie ansambļi “Retro”, “Ivuška” (vadītāja Antoņina Tuče), “Strumeņ” (Romualds Raginis), “Kutok” (Svetlana Steļmačenoka), “Varavīksne” (Tatjana Vagale), deju kolektīvi “Senči” un “Mežrozīte” (Aloīda Andžāne). Visu kolektīvu vadītājiem un dalībniekiem tika pasniegti ziedi un izteikti pateicības vārdi par aktīvu dalību pasākumos pilsētā, novadā, kā arī aiz tā robežām.

Iveta LEIKUMA
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 26 (05.04.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.