“eTwinning” starptautiskais seminārs matemātikas skolotājiem

Skolotājiem nemitīgi ir jāpilnveido savas zināšanas, jāapgūst jaunas prasmes. Tāpēc jutos gandarīta, ka konkursa kārtībā tiku apstiprināta un saņēmu uzaicinājumu piedalīties Eiropas Savienības programmas izglītības, apmācības, jaunatnes un sporta jomā Erasmus+ aktivitātes “eTwinning” organizētajā starptautiskajā seminārā matemātikas skolotājiem no 2016. gada 31. marta līdz 3. aprīlim Rīgā, viesnīcā “Hotel Albert”.

Semināra grupā bija 35 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Ukrainas, Bulgārijas, Čehijas, Igaunijas un Polijas.

Seminārs bija paredzēts matemātikas skolotājiem, lai pilnveidotu skolotāju prasmes aktīva mācību procesa organizēšanā skolā, izmantojot mūsdienīgas mācību metodes, eTwinning projektus un modernās tehnoloģijas.

Semināra darba grafiks bija ļoti spraigs, katru dienu nodarbības sākās 9.00 un beidzās tikai 21.00. Semināra programma bija ļoti pārdomāta un interesanta, nodarbības vadīja ļoti zinoši lektori –  eTwinning vēstniece Aļesja Spihala un eTwinning vēstniece, Jelgavas 4. vidusskolas skolotāja Ivita Steķe.  Savu atbalstu pēc nepieciešamības sniedza arī uzaicinātie konsultanti un, protams, projekta galvenie organizētāji – Inguna Lipska un Santa Prancāne.

Ligita PELNIKA, Krāslavas pamatskolas matemātikas skolotāja

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 28 (12.04.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.