Vangas pareģojumi vēsta, ka cilvēks tiksies ne tikai ar citplanētieti, bet arī ar Dievu

Cilvēks ir interesanta būtne. To vienmēr ir vilinājis jautājums, kas bija vakar, un jo vairāk vilinājis jautājums, kas būs rīt.

Ar vakardienas pētīšanu vairāk nodarbojas vēsturnieki, ar nākotnes - zīlnieki, gaišreģi, pareģi. No vēstures zinām, ka tā ir cilvēku grupa, ko gadsimtiem ilgi vajāja un dedzināja uz sārta, bet 21. gadsimtā šāda veida cilvēkus rāda televīzijās un tiem par godu veido pat konkursus un cīņas, lai noskaidrotu, kurš no viņiem spēcīgāks. Viss šajā pasaulē ir relatīvi mainīgs.

Vieni cilvēki tic nākotnes pareģojumiem, citi netic. Taču ikviens skeptiķis ik pa laikam ir spiests uz mirkli šaubīties par savu neticību, ja neticības priekšā kāds noliek neapgāžamus faktus.

Droši vien reti kuram pasaulē nav zināms franču pareģa, ārsta un astrologa Nostradama vārds. 16.gs. Nostradams paredzēja tādas vēsturiskas drāmas kā Napoleona valdīšanas laiku, boļševiku režīmu, Hitlera un Staļina tirāniju, abus pasaules karus, PSRS sabrukumu un pat 2001. gada 11. septembra notikumus, kad Ņujorkā tika sagrauti Dvīņu torņi.

Elizabete VIĻUMA-GRAŽULE

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 28 (12.04.2016.).

Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.