Jautājums - atbilde

Krāslavas novada pensionāru biedrība pirms gada atskaites sapulces, kas notika 2016. gada 30. martā, no iedzīvotājiem saņēma jautājumus, uz kuriem atbildes sniedza vadošie novada darbinieki, bet ir jautājumi, uz kuriem atbildes jāmeklē citās instancēs.

Šoreiz tie ir jautājumi par abonentmaksas ieviešanu norēķinos par elektrību. Tie ir sekojoši:

1. No kura datuma un kādā veidā var pāriet no Universālā apmaksas veida uz Dinamisko (ziņot par skaitītāja rādījumiem un saņemt rēķinu)?

2. Ja maina pieslēguma jaudu no 3 fāzēm uz 1 fāzi - cik tas izmaksā?

3. Vai var uz ziemu atslēgt vasarnīcas (3 fāzes) un vasarā pieslēgt. Cik tas maksā?


Latvenergo atbilde

Atbildot uz Jūsu jautājumu par AS “Sadales tīkls” tarifiem un abonentmaksu, paskaidrojam, ka AS “Sadales tīkla” tarifi vēl ir projektā, tāpēc uz šo jautājumu nevaram sniegt atbildi. Kad regulators kā kompetenta iestāde tarifa projektu izskatīs, sniegs savu apstiprinājumu, mēneša laikā pēc regulatora lēmuma jaunie tarifi stāsies spēkā.

Klients produkta maiņu var veikt pats portālā www.elektrum.lv, kā arī vēršoties klientu apkalpošanas centrā, vai sūtot aizpildītu iesnieguma veidlapu “Iesniegums produkta maiņai”.

Produkta maiņu var veikt ar nākamā mēneša 1. datumu. Bezmaksas pakalpojums produktu maiņai ir klientiem, kuriem esošais produkts ir Elektrum Universālais.

Ja vēlaties objektā samazināt esošo slodzi, informējam, ka nepieciešams iesniegt aizpildītu iesnieguma veidlapu slodzes samazināšanai. Slodzes samazināšana ir bezmaksas pakalpojums.

Cieņā, Alda LASMANE, Elektrum Klientu serviss