Drīzumā braukt goda apļus ap mietiem Dagdas uzpildes stacijā vairs nevajadzēs

Nokūstot ziemas sniegam, Dagdas novada iedzīvotāji atkal aktualizēja jautājumu par piebraucamā ceļa stāvokli Dagdas uzpildes stacijā, tāpēc pie šī jautājuma risināšanas ķērāmies klāt arī mēs, laikraksts “Ezerzeme”.

Aprīļa sākumā apsekojām Dagdas uzpildes staciju un veicām reālās situācijas konstatāciju. Transporta vadītājiem, pirms nokļūt līdz uzpildes vietai, ir jāizbrauc goda apļi ap bedrēs iespraustajiem mietiem. Vai vēl ļaunām - “jāpārpeld” cauri milzīgām peļķēm, nezinot, kā šī “pelde” var beigties. Neskatoties uz to, ka mūsdienu transportlīdzekļi ir aprīkoti ar dažāda veida video fiksatoriem, cik man zināms, pagaidām ne uz vienas firmas riepām video fiksācija nav izvietota, tāpēc braucot peļķē, tās nespēj konstatēt, kur zem ūdens ir bedres, lai no tām izvairītos.

Uzpildes stacijā sastaptie šoferi apliecināja, ka šāda situācija šajā uzpildes stacijā ir jau vairākus gadus. Lai arī iedzīvotāji nav stāvējuši malā un centušies risināt šo jautājumu, mutvārdos griezušies ne tikai pie uzpildes stacijas vadības, bet arī Dagdas novada domē, situācija vairāku gadu garumā tikai pasliktinājusies.

Elizabete Viļuma-Gražule
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 28 (12.04.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.