“Motor SPA” - ne tikai automašīnām

Pavasaris ir laiks, kad gribas pucēties pašiem un sapucēt visu sev apkārt - māju, pagalmu un, protams, savas mīļās automašīnas, ko īpašnieki sauc visdažādākajos vārdos.
Auto īpašnieku garāžās mīt Mazulītes, Pelītes, Zuzītes, Vabolītes u.c.

Pirms diviem gadiem Krāslavā durvis vēra jauns uzņēmums “Motor SPA”. Jau nosaukums liecina par to, ka šeit mašīnas tiek turētas lielā godā un sapucētas ar lielu rūpību. Uzsākt savu biznesu mūsdienu sarežģītajos apstākļos uzdrošinājās krāslavietis Vadims Skerškāns. Uzņēmīgais jaunietis kādu laiku strādāja un dzīvoja ārzemēs, taču vēlme atgriezties dzimtajā mazpilsētā izrādījās spēcīgāka par svešzemju “labumiem”.

Atgriežoties ar ģimeni mājās, Vadims sāka meklēt darba iespējas. Situācija ar darba vietām mūsu pilsētā ir visiem zināma, tāpēc Vadims veidoja savu uzņēmumu, ka arī sen sapņoja par savu, sev tuvu nodarbību. Iegūtā pieredze ārzemēs iedvesmoja realizēt ideju par auto mazgātuvi.

Sākās ieceres realizēšanas process - piemērotu telpu meklēšana, aprīkojuma iegāde, klientu meklēšana un piesaiste... Sākums nekad nav vienkāršs, bet jaunais uzņēmējs paša spēkiem spēja sasniegt savu mērķi. Tagad uzņēmumā strādā ne vien pats Vadims, bet arī divi viņa palīgi.

Inga PUDNIKA

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 30 (19.04.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.