Atskaites koncerti PII “Pīlādzītis”

Visa mācību gada garumā bērnudārza “Pīlādzītis” audzēkņi ne tikai mācījās, spēlējās, ēda un gulēja – ikvienam mazulim bija iespēja attīstīt savus talantus vairākos pulciņos pēc savas izvēles. Un šis variantu klāsts tiešām ir visai plašs.

Divas dienas pēc kārtas – 25. un 26. aprīlī – bērnudārza aktu zālē pulcējās audzēkņu vecāki un vecvecāki, kuri nāca atbalstīt savus mazuļus, kuri piedalījās PII “Pīlādzītis” pulciņu atskaites koncertos.

Mammas, tēti, vecmāmiņas un vectētiņi, kā arī vecākie brāļi un māsas ar interesi noskatījās teātra pulciņa inscenējumu “Sniega karaliene”, noklausījās skanīgas dziesmas triju solistu izpildījumā, kā arī jautras un smieklīgas dziesmiņas angļu valodā, ko dziedāja bērni, kuri aizraujas ar svešvalodām, skaļi aplaudēja tautas deju un balles deju pulciņu dalībniekiem, silti uzņēma “zvaigznītes” no ritmikas pulciņa, ar interesi iepazinās ar prezentāciju par bērnudārza audzēkņu darbību eksperimentu istabā “Zinīšu laboratorija” un apbrīnoja latviešu valodas pulciņa dalībnieku priekšnesumu.

Natālija ZDANOVSKA
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 34 (3.05.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.