Starpnovadu pedagogu seminārs Krāslavas Valsts ģimnāzijā

19. aprīlī Krāslavas Valsts ģimnāzijā tika rīkots strapnovadu pedagogu metodiskais seminārs “Mācību stundas sākums un skolēnu mācīšanās motivācija”.

Semināra mērķis bija, tiekoties ar kolēģiem no citām skolām un novadiem, dalīties pieredzē, gūt idejas savam turpmākajam darbam un rast risinājumu problēmjautājumiem. Seminārā piedalījās pedagogi no Aglonas vidusskolas, Ilūkstes vidusskolas, Izvaltas pamatskolas, kā arī Krāslavas pilsētas skolu pārstāvji, kopumā 25 skolotāji.

Ar muzikālu sveicienu semināru atklāja KVĢ vokālais ansamblis “Krāslaviņa”, kam sekoja ģimnāzijas direktora J. Tukāna uzruna. Visus klātesošos ieradās sveikt arī Krāslavas novada domes izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītājas vietniece S. Petroviča, novēlot gūt jaunas atziņas un noderīgus padomus savai profesionālajai izaugsmei.

Semināra pirmajā daļā skolotājiem tika piedāvāts apmeklēt atklātās stundas, kuras vadīja ģimnāzijas skolotāji: L. Andžāne (matemātika 7. klasē), H. Misjuns (ķīmija 10. klasē), L. Malahovska (bioloģija 8. klasē), D. Skudra (krievu valoda 10. klasē). Kā atzina semināra dalībnieki, īpaši noderīgi bija tas, ka šoreiz tikās un kopā darbojās dažādu mācību priekšmetu skolotāji. Tas katru spēja iedvesmot un dot kolēģiem savu “ideju bagāžu”.

Ingrīda Grišāne, KVĢ metodiskā darba vadītāja

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 34 (3.05.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.