Sievietes iedvesmai Dagdā

img

Aizvadītajā sestdienā man palaimējās, jā, tieši tā es gribu teikt – man bija tā laime piedalīties lieliskā pasākumā, kuru Borisa un Ināras Teterevu fonda finansētā projekta “Sievietes iedvesmai Dagdā” ietvaros organizēja biedrība “Māmiņu klubs “Dagda””.

Lai gan sen gaidītā pavasara saule spīdēja spoži un pirksti niezēja parušināties zemītē vai vienkārši palaiskoties, tās sievietes, kuras piedalījās pasākumā, šīs dažas stundas, kas paskrēja vēja spārniem, jo bija emocionālas un interesantas, atcerēsies ar sajūsmu.

Kā noslēgumā teica diskusijas “Mūsdienu savstarpējās attiecības ģimenē - izaicinājumi un risinājumi” vadītāja Lūcija Rutka: “Mēs visas esam ļoti aizņemtas. Kurai no mums ir laiks sēdēt mājās un divas stundas domāt par sevi, savām attiecībām ar citiem un par to, kā uzlabot savu dzīvi? Protams, nevienai. Šodien mēs šīs stundas atļāvāmies veltīt sev un viena otrai. Mēs to mēģinājām darīt kopā un mums tas izdevās.”

Bet par visu pēc kārtas. Māmiņu klubs “Dagda” vēl ir pavisam jauns, tas tika dibināts 2014.gada martā. Abas biedrības dibinātājas – Ligita Nagļa un Tatjana Munda ir Dagdas novada Attīstības un plānošanas nodaļas speciālistes, abas māmiņas. Māmiņu kluba mērķis ir sekmēt bērniem un ģimenēm draudzīgas vides izveidi Dagdas novadā, veicināt sieviešu sociālo un ekonomisko aktivitāti, organizēt izglītojošus sporta, veselību veicinošus, kultūras un izklaides pasākumus bērniem un vecākiem. 

Iveta LEIKUMA
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 35 (06.05.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.