Nūjošana Krāslavā un tās novadā

Kā jau mēs ziņojām, Krāslavā un tās novadā ir sākušās regulāras nūjošanas nodarbības.
Nodarbības vada sertificēts instruktors Aleksandrs Lahtionovs. Viņš ir apguvis Starptautiskās Nūjošanas federācijas (INWA - International Nordic Walking federation) apmācību kursu.

Jau mēnesi katru ceturtdienu no plkst. 15.00 līdz 16.00 nodarbības norisinās grāfu Plāteru parkā. Aktīvās sporta nodarbības notiek arī Robežniekos un ciemā Semjoški.

Jau tagad ir skaidrs, ka cilvēkiem ir interese par šo pieejamo sportisko aktivitāti. Ir noskaidrojušies arī faktori, kas cilvēkus attur nodarboties ar nūjošanu. Piemēram, kautrība soļot kaimiņu priekšā. Bet tā nav problēma! Ne velti nodarbības notiek parka teritorijā. Tas ir pietiekami attālināts no nevajadzīgiem skatieniem un ir lieliski piemērots nūjošanas nodarbībām. Turpat blakus, TIC telpās (Pils ielā 2), ir visas ērtības - tualete, ūdens un pat kafijas automāts. Tiklīdz dalībnieki būs gatavi, paplašināsim nodarbību ģeogrāfiju.

Ko tur runāt par pilsētu! Krāslavas novada Robežniekos cilvēki, kuri atbalsta aktīvu dzīvesveidu, jau nūjo pa pagasta celiņiem. Indras pagasta Semjošku ciemā notiek individuālas un grupu nodarbības tiem, kuri atbrauc uz Lauku atpūtas centru “Bramaņi”.
Jums, mīļie lasītāji, ir tikai jāsakopo spēki un gribasspars, varbūt jāuzaicina līdzi kāds draugs vai draudzene, jāapģērbjas atbilstoši laika apstākļiem un jāsāk apgūt jaunu lietderīgu aktivitāti!

Nodarbību vadītāji

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 37 (13.05.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.