Arī vasarā turpinām darboties

Nemanāmi ir pagājuši pieci mēneši kopš Krāslavas novada centrālajā bibliotēkā uzsāka darbu neformālās izglītības apmācību kurss “Senioru dzīves skola”. Ziemas semestris bija ļoti piesātināts un informatīvs gan studentēm, gan pašiem skolas organizatoriem un pasniedzējiem Raimondam Lazdam un Tatjanai Azamatovai.

Šajā laika posmā seniori noklausījās 16 lekcijas, piedalījās četrās dažādu rokdarbu nodarbībās un trijās ekskursijās uz interesantiem un nozīmīgiem pilsētas objektiem. Daudzi “Senioru dzīves skolas” plānotie mērķi tika veiksmīgi sasniegti, pateicoties Krāslavas novada centrālās bibliotēkas direktores Valentīnas Magidas, bibliotēkas darbinieču Viktorijas Slesares un Annas Bartušas sirsnīgajam atbalstam.

Aprīļa beigās kopīgi tika nolemts, ka ziemas apmācību semestra noslēgums būtu jāatzīmē ar savdabīgu “izlaidumu”. Izlaiduma svinībām pārsteigumu sarīkoja viesmīlīgās telpu saimnieces. Bibliotēkas direktore Valentīna Magidas prezentēja aizrautīgu stāstījumu par Nīderlandi, kura dotajā laikā ir Eiropas Savienības prezidējošā valsts.

Tatjana AZAMATOVA
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 39 (24.05.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.