Precizējums 20. maijā publicētajam rakstam ”Ar asarām par atkritumu apsaimniekošanu Dagdas novadā”

Šī gada 20.maijā laikrakstā “Ezerzeme” tika publicēts raksts par atkritumu apsaimniekošanu. Sakarā ar to, ka ierodoties notikuma vietā bija divas personas, kuras vienlaicīgi izklāstīja esošās problēmas, radušies pārpratumi, tādēļ, rakstot rakstu, ieviesušās faktu kļūdas, kuras vēlamies izlabot un rakstu precizēt.

Labotajā redakcijā teksts tiek papildināts ar informāciju: “Skaistā maija dienā redakcijā tika saņemts kārtējais zvans ar sūdzību par atkritumu apsaimniekošanu. Uz redakciju zvanīja J.Blaževicas kaimiņiene T. Maķionoka. Dagdānietei J.Blaževicai, kura vairāk nekā 45 gadus nostrādājusi vadošajos amatos Krāslavas un Dagdas rajonos, šogad apritējuši jau 87 gadi...”

Labotajā redakcijā tiek precizēts fakts: Šī gada 5.maija atgadījums, kad firmas darbinieki, apstājoties pie mājas, izteikuši nepatiku un nosodījuši saimniekus, ka tie neesot izvietojuši tvertni uz ielas braucamās daļas, jo firmas pārstāvjiem ne- esot pienākums savākt atkritumu tvertnes, kas nav pareizi izvietotas - noticis nevis ar J. Blaževicu, bet ar viņas kaimiņieni T. Maķionoku. J. Blaževica, vērtējot atgadījumu ar kaimiņieni, jutusies tik aizvainota, ka sākusi raudāt, jo kaut kas tāds dzīvē netika piedzīvots...

Elizabete Viļuma- Gražule

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 40 (27.05.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.