Labdarības un brīvprātīgā darba veicēju godināšanas pasākums “Ne adatai kur nokrist”

img

Pateicoties Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstam, tā darbības 5 gados ir paveikts tik daudz labu darbu, ka jaunā Vidzemes koncertzāle Cēsīs, kurā uz pasākumu pulcējās aptuveni 800 labdarības un brīvprātīgā darba veicēji no visas Latvijas, teju spēja visus uzņemt.

Pirmajā pasākuma daļā visiem bija iespēja baudīt koncertu, otrajā daļā pasākuma dalībnieki atskatījās uz paveikto fonda darbības jomās - jo īpaši trijās - sociālā palīdzība, kopienu attīstība un rūpes par dzīvniekiem Latvijā un ārvalstīs.

Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstītajās organizācijās savu ieguldījumu sniedz tūkstošiem biedru un brīvprātīgo, ik gadu paveicot sabiedriska labuma nozīmes darbu teju 800 000 darba stundu apjomā.

Uz pasākumu tika aicināti arī Dagdas un Krāslavas novadu labdarības un brīvprātīgā darba aktīvākie veicēji. Aicināju viņus pastāstīt par Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstītajiem projektiem un iespaidiem godināšanas pasākumā.

Svetlana Ilatovska, Dagdas jauniešu biedrības “Dagne” valdes priekšsēdētāja:
Borisa un Ināras Teterevu atbalstu saņēmām vēl pirms viņi nodibināja savu labdarības fondu. 2011. gadā Latvijas Kopienu iniciatīvu fonds atbalstīja projektu “Piemērotas telpas - solis pretim sadarbības veicināšanai”. Projekta ietvaros tika nomainīti 17 BJC telpu logi. Viņu atbalstītā projekta “Labdarība Dagdā caur deju ritmiem” mērķis bija turpināt aizsāktos labdarības pasākumus, iesaistot tajos arvien vairāk sociāli maznodrošinātu personu grupas. Projekta ietvaros tika iegādāta profesionāla skaņas aparatūra.

Iveta LEIKUMA
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 42 (07.06.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.