Senioru draudzības balle un vīns Aulejā

img

Ir ļoti patīkami, ka dzimst jaunas tradīcijas. Senioru draudzības balle - tā ir jauna tradīcija, kas radusies pateicoties Aulejas Tautas nama vadītājas Ināras Kučānes un Skaistas Tautas nama vadītājas Romualdas Umbraško draudzībai un iniciatīvai. Krāslavas novada Skaistas un Aulejas pagasta senioriem nu ir divas balles gadā – rudenī Skaistā un pavasarī – Aulejā.

Pagājušā gada oktobrī aulejiešus uzņēma Skaista, šī gada maija nogalē Skaistas pagasta seniori kopā ar līnijdeju grupas “Harmonija” dalībniecēm devās uz Auleju. Kopīgu paziņu lokā ir jautrāk. Seniorus izklaidēja Aulejas Tautas nama sieviešu vokālais ansamblis Alberta Stepiņa akordeona pavadījumā, Skaistas “Harmonijas” dejas un Guntas Ļaksas-Timinskas krāšņo tērpu šovs, kā arī Skaistas akordeonista Pētera Orupa uzstāšanās.

Visus klātesošos sveica Aulejas pagasta pārvaldes vadītājs Aivars Umbraško. Ināra Kučāne bija sagatavojusi balvas mīklu konkursa uzvarētājiem. Ballē dziesmas mijās ar dejām un senioriem negribējās šķirties. Izmantoju izdevību, lai aicinātu uz sarunu Viktoru Veceli, kurš Skaistas dāmām par sagādāto prieku uzdāvināja pašdarināta vīna pudeli.

Iveta LEIKUMA
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 42 (07.06.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.