Neaizmirstams piedzīvojums vasaras sākumā

Krāšņi, jautri, aizraujoši... Varētu minēt vēl daudz līdzīgu epitetu, lai raksturotu Bērnu svētkus Skaistā! Tikšanās ar populārajiem multiplikācijas filmu varoņiem – Mašu, sniegavīru Olafu, trusīti Krošu, cūciņu Pepu un Minjonu. Piepūšamās atrakcijas, konkursi, spēles un rotaļas, konfektes, saldējums un popkorns...

Pasākums ar devīzi ”Galvenais, lai bērniem ir prieks!” ilg adivas stundas. Un prieks tiešām bija vairāk kā 40 bērniem no Skaistas, viņu vecākiem, vecvecākiem un viesiem. Kam jāpateicas par šo brīnumu un jautrības pilnajiem svētkiem? Kurš ieguldīja savu darbu, laiku un naudu, lai svētki izdotos tik labi?

Pirmkārt, jāpateicas Skaistas Tautas nama darbiniekiem – Guntai Ļaksai-Timinskai un Romualdai Umbraško par svētku organizēšanu un iejušanos sniegavīra Olafa un Mašas tēlos; Skaistas pagasta pārvaldei par finansiālo atbalstu; čaklajiem Skaistas “Darbarūķu” grupas dalībniekiem, kuri Krāslavas novada domes atbalstīto projektu ietvaros iepriekšējos gados izveidoja rotaļu un atpūtas laukumu, kur norisinājās svētki; Guntai Ļaksai-Timinskai par skaistā akmensdārza izveidošanu un Skaistas uzņēmējam Naurim Lipšānam par koka konstrukciju atjaunošanu, jaunu solu izgatavošanu un uzstādīšanu. Īpaša pateicība trīs meitiņu – Evas, Līgas un Elīnas - tētim Aināram Vecelim par kārtības nodrošināšanu piepūšamajās atrakcijās svētku laikā.

Iveta LEIKUMA

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 45 (10.06.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,38 EUR.