Ieraugi! Atklāj! Attīsti! Iededz savu zvaigzni!

img

Ar šādiem vārdiem ir pagājis Dagdas vidusskolas “Topošo zvaigznīšu klubiņa” dalībnieku ārpusstundu laiks šajā mācību gadā.

Pateicoties Latvijas un Norvēģijas Sarkanā Krusta atbalstam, Dagdas vidusskolā uzsākts projekts, kura ietvaros ir iesaistīti dažāda vecuma skolēni. Projekta mērķis attīstīt skolēnu pašprezentācijas prasmes un aktualizēt iekšējo potenciālu, sekmēt radošās domas attīstību un veidot pozitīvus priekšstatus par sevi. Tas tika veiksmīgi panākts!

Ārpusstundu laikā skolēni radoši strādāja, veidojot netradicionālos tērpus, auduma un papīra ziedus, gleznojot un veidojot no dabas materiāliem, kā arī izmēģināja sevi konditora, aktiera un modeļa lomā.

“Topošā zvaigznīšu klubiņa” dalībnieki veiksmīgi uzstājās netradicionālajā modes skatē Dagdas novada pasākumos, demonstrējot pašdarinātus tērpus. Prezentētie gadalaiku tēli tika veidoti no dažādiem materiāliem, īstenojot visdrosmīgākās skolēnu idejas. Topošās zvaigznītes kļuva par modelēm un mācījās pasniegt skatītājiem tērpus, kustēties uz skatuves un prezentēt sevi.

“Topošo zvaigznīšu klubiņa“ koordinatores Ligita Gavrilova un Diāna Krilova

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 46 (14.06.2016.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!