VUGD konkurss “Mana vasara - droša vasara”

img

Līdz 30. martam norisināsies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta radošo darbu konkurss “Mana vasara – droša vasara”, kura galvenais mērķis ir sniegt iespēju bērniem un jauniešiem radoši izpausties savos darbos atainojot to, kā droši pavadīt savu vasaru.
Konkursā aicinām piedalīties 4.-9. klašu skolēnus, kuru uzdevums ir izstrādāt un iesniegt konkursa tēmai “Mana vasara – droša vasara” atbilstošus paša radītus, radošus vizuāla formāta darbus, kuros attēloti drošības padomi vasarai:

- 4.- 6. klašu skolēniem – zīmējumu, gleznojumu, kolāžu vai citu radoša formāta darbu;



- 7.-9. klašu skolēniem fotogrāfiju vai fotogrāfiju kolāžu ar komentāru par drošību vasaras brīvlaikā.



Viens konkursa dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā trīs radošos darbus.



Konkursam var iesniegt individuāli vai grupās (piemēram, divu klasesbiedru) izstrādātus darbus.



Iesniedzot vai iesūtot konkursa darbu, tam klāt ir jāpievieno ziņas par autoru – vārds, uzvārds, dzimšanas gads, e-pasta adrese un kontakttālrunis, un jāpievieno radošā darba apraksts.



Konkursa darbus iesniedz VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļā (Maskavas ielā 5, Rīgā) vai arī nosūta pa pastu ar norādi “Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļai” (Maskavas iela 5, Rīga, LV-1050), fotogrāfijas ar komentāriem nosūta uz e-pastu: prese@vugd.gov.lv.



Konkursa rezultāti tiks paziņoti 13. aprīlī, publicējot tos VUGD mājaslapā www.vugd. gov.lv, kā arī nosūtot informatīvu e-pastu konkursa uzvarētājiem.